March 11, 2011

Kokkuvõte naistepäeva turniiridest

Lubatud kokkuvõte:
  • Esmaspäev, 7.märts- OO. Auhind3 x Tallink Spa paketti. Alustas 41 mängijat, algstack 2000. Läks kiirelt, 31 minutit ja mäng läbi: Blindid 20/40, mul käes QQ. K UTG'lt raise 160, mina keskmisest pos call, ülejäänud fold. Flop 6s 9d 7c, K bet 200, mina raise 840, K reraise allin, mina call. K näitab JJ. Turn J, river 10.. ja ongi kõik :). Polnud midagi eriti teha..
Okeii.. jätkame teisipäevaga..
  • Teisipäev, 8.märts- Triobet. Alustas ligi 400 mängijay, algstack 2000.  Mäng algas rahulikult, eelkõige kuna tegemist on freerolliga ja seega lahmimisega, ootasin seda head kätt, millega mängida. Ja siis see tuli, co'l AKs. Ees kolm limpi, mina 4x raise, bb-l olev mängija reraise 2x, ülejäänud fold, mina allin ning bb- instacall Q10o. (??) Flop 229, turn 10, river 10. Hämmastav :D 
Pokerstarsi ma oma mängudega ei jõudnud, kuna special freeroll hakkas minu jaoks liiga mõnusal kellajal (03.00) ning Eesti Pokkerikarika jaht läks mul lihtsalt meelest :).
Kolmapäev möödus aga jällegi live's mängides, kus sain kirja panna endale jällegi ühe väikese turniirivõidu (motivation booster..täielik!)

Ehk siis.. kokkuvõttes naistepäeva-nädala turniiridelt koorisin ühe teise ja ühe esimese koha, auhindadeks ilusalongi kinkekaart ja veidi cashi :D. Oleme rahul.


No comments:

Post a Comment