October 4, 2011

Motoshow 2011

Oh, what a beauty :)
Motoshow 2011 Tartus! Obv, et ma olin kohal.

Minnes olin nagu ikka (just Tartu Motoshowdel), äärmiselt pessimistlik. Teades eelnevaid üritusi, olin  aga seekord meeldivalt üllatunud! Jah, seal oli ka seekord palju prahti ja ruumiraiskamist (no tõesti, keda tegelt ka huvitab sellisel üritusel Ergo või gsm-valve lahendused?). Rääkimata sellest, et enamus messikeskusest oli pühendatud  "uutele mudelitele", mida nimetati sealhulgas messinaelteks. No mida veel. Kia Rio, Chevrolet Aveo, Opel Corsa,  mopeedauto Microcar, Opel Astra - appi keda huvitab??  Milleks on vaja toppida suur saal täis mõttetut kraami? Eks need ainult ruumitäiteks olidki, muud varianti olla ei saa.

Parim osa üritusest oli endiselt HTG Custom show, kuhu oleks võinudki elama jääda :).  Neid autosid ei saa väga hästi sõnadega kirjeldada..ma usun, et pildid ütlevad vast kõik. Minu lemmikud? Kindlasti Supra (1000+hp), ja F.Mustang Fastback- oi vot see oli iludus. Üks evo VI oli ka päris ilus.

Aga ma tõesti loodan, et aastatega asi paraneb veelgi. On ju ilusaid masinaid küll ja küll mida vaadata ;).

Vaata veel pilte ja las silm puhkab :) (Read more >>)

No comments:

Post a Comment