November 22, 2011

Lõuna-Eesti pokkerikarikas 2011Triobeti pokkerikarikas.

Võin julgelt öelda, et kogu üritus läks täielikult korda. Alates korraldusest, mis oli super, sujuv ja korralik, lõpetades enda mänguga :).

Minul läks iseenesest päris hästi.

Esimesel päeval istutati mind mõnusasse lauda, kus mängida ei olnud väga keeruline. Struktuur oli jubemõnus rahulik ja deep, ja mina sain mitu tundi maha rahuneda, et sundida oma käsi mitte värisema.. emotsioonide varjamine on minu jaoks omaette teema :).

Esimese päeva lõpetasin 8.kohal 69 300 suuruse stackiga, mis oli üle keskmise. Chipliidril oli 120k, 2.kohal 93k ja ülejäänud kuni minuni siis 70tuhande pulga peal. See oli väga motiveeriv ja mul oligi selline tunne, et ma võiksingi tegelikult ka midagi hittida:D.

Teine päev algas väga hästi, sain stackile palju juurde ning olin chipikuhjga isegi 115k peal. Ning kui jõudis kätte mullimäng, muutus kõik. Langus algas sellest, kui mina olin buttonil ja tahtsin bb'l olevat shorti mängijat välja võtta. Minul oli A8, temal T4o, millega ta ennast allini callis, riverdas siis endale kümne ja mina kaotasin ca 20-25k.

Peale seda toodi minu lauda 2 suurt stacki, mis mind lihtsalt hirmutasid. Ja sellest hetkest peale minu mäng muutus ja ma hakkasin lihtsalt istuma. Kaart ka ei jooksnud ja nii ma ootasingi mitu tundi "head kätt". Selle koha peal ma vea tegingi. Selle asemel, et 100k'st üles tõusta, hakkasin hoopis allamäge liikuma. Sellist mängu mina enam ei tee. Olen juba kõik läbi mõelnud, ei ole mõtet tiksuda, see ei vii kuskile, mängima peab, mitte oma ässasid ootama. Tundub küll loogiline, aga ega ennem sellest aru ei saa, kui ise selle peale ei tule :D Loogiline ju?

Igatahes selle väikese stackiga mis mul alles oli jäänud, õnnestus jääda seitsmendaks. Lükkasin nuppe 55'ga, sain calli TT'lt, mis ilusti ka pidas. Aga 7. koht ja 213 eur valuraha. Mina olen igaljuhul rahul :).

Tartu MV on kohe-kohe tulemas ja seal saan proovida oma "läbimõeldud, täiustatud" mängu :D. Seniks proovin oma mindseti paika saada.

Aitäh Triobetile, Waimule ja kõigile, kes ürituse korraldamisega seotud olid. Tegite head tööd! :)
Lõppjärjestus: 

1. Erik Põlluver
2. Toomas Taimla
3. Andri Reiman
4. Andrus Tenner
5. Jaan Vasser
6. Sven Reimaa
7. Liina Tuvi
8. Andres Soome
9. Marek Ööbik

Ciao!

11 comments:

 1. Palju õnne Live cashimise puhul! Ma usun, et paljudel on see eesmärk veel saavutamata (sh mul). AA ootamine on muidugi tänamatu töö, samas blindide suurenemisel ei raatsi millegi kehvemaga ka pead tulle panna :). Selle kohta peaks ka päris palju kirjutatud olema, et kui su stäkk on x BB-i (või y Harringtoni M-i), siis peaksid mängima selliste lehtedega jne.

  ReplyDelete
 2. Oi kui tubli saavutus :). Näen sind kunagi suurtel turniiridel võitmas ja ka kõvadele mängijatele konkurentsi pakkumas. Natukene vaja lihtsalt kätt harjutada. Aga väga tubli!

  ReplyDelete
 3. Ohoh, kas tõesti esimene live cash (tõsisemal ja suuremal turniiril)? Hakkab tulema

  ReplyDelete
 4. nice post, sinus on sisu küll ja ära pane neid kadedaid tallinna kellysid jne tähelegi ;)

  ReplyDelete
 5. Kulla keiss :) oskad ehk seletada, mille peale need tallinna kellyd kadedad täpsemalt peaksid olema :))))


  Aga ilus saavutus muidugi :)

  ReplyDelete
 6. heh, mitte et ma mingi šovinist oleks vms, aga kas ilusa tüdruku vastu mängitakse pehmemini ka?

  või suudavad kõik kalgi südame shoveda ja maha callida jne? keegi sweet-talki ei aja?

  ReplyDelete
 7. Keiss, ega siin (avalikult, oma nime all) minule toetavaid kommentaare jagades võid sattuda kurjade blogi lugejate pahameele alla, ma hoiatan ette igaks juhuks :D.


  ahvile: Seda ma ei oska sulle öelda, kuidas ilusa tüdruku vastu mängitakse, aga kindlalt võin ma küll väita, et minu vastu mängitakse just vastupidiselt pehmele mängule. Kõik tahavad näida hästi "kõvade meestena" ning ei usu minu tõsteid ega lükkeid. No respect :D! Aga see on ma usun enamus naismängijate vastu mängides, sest üldjuhul lööb välja selline kaitseinstinkt vms :). Aga kui ühe korra kõrvetada saab, siis muidugi muutub ka mäng :P.

  ReplyDelete
 8. Just nii ongi. Kõik mehed lasevad naistel võita tegelikult. Täpselt nagu tehakse neile restoranis välja ja lastakse uksest esimesena sisse.
  Ja Keiss, mis sisu?? kus on saavutused? mis teda nii esile tõstetakse ma ei saa aru.

  ReplyDelete
 9. Aga Anonymus, kus Sinu saavutused on? :)

  ReplyDelete
 10. Mina kriitikat ei karda, olen iseeneda suurim kriitik :) Sisu näen ma loogilises mõtlemises ja küllap need tulemusedki tulevad. Neiu ei saanud ju varem kasiinosse sissegi :)

  ReplyDelete
 11. Thanks for sharing!

  Chuyển hàng quốc tế - đơn vị chuyên nhận đặt mua và gửi hàng đi các quốc gia trên thế giới với rất nhiều dịch vụ hàng đầu giúp bạn có thể dễ dàng mua hang, vận chuyển hàng cho người thân bạn bè của mình. Tham khảo một số dịch vụ của chúng tôi như:

  Mua hàng trên Amazon Nhật Bản

  nhận order hàng nhật giá rẻ

  Order hàng Hàn Quốc nhanh chóng giá rẽ

  Các trang web mua hàng Hàn Quốc như Style Korean , tại đây có rất nhiều thương hiệu mỹ phẩm quen thuộc tại thị trường Việt Nam như 3CE, Skinfood, The Face Shop, Espoir, Innisfree, Hera, Tonymoly, Etude House, Laneige, IOPE, The Saem, Nature Republic,...

  vận chuyển hàng trung quốc về Việt Nam

  Gửi hàng đi Mỹ

  ReplyDelete